KÜLFÖLD

Géppisztollyal lőtte le a 21 éves nőt a szomszédja, mert elege lett a kutyáiból

Korábban is próbálta jelezni nemtetszését. Egy nap azonban már nem bírta tovább.
  • Szerző: Ripost

Egy denveri férfi bosszúhadjáratához ellopott egy AR-15-ös gépfegyvert egyik ismerősétől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfinak ugyanis elege lett szomszédaiból, pontosabban azok kutyáiból. A négylábúak rendszeresen átjártak a kertjébe, ahova odapiszkítottak és több órán keresztül nem voltak hajlandóak távozni. Michael Close (36) egyébként korábban is került már összetűzésbe a rendőrökkel.

Egy AR-15-ös gépfegyver / képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A szomszédok hallották azt is, amikor Close kérdőre vonta Isabella Thallas-t (21) és Darian Simon-t (27), hogy ki is fogják képezni a kutyákat vagy csak kiabálnak velük. Kihallgatásán a férfi azzal védekezett, hogy megpróbálta figyelmen kívül hagyni a bosszantást, de végül már nem tudta türtöztetni magát.

Simons még hallhatta, ahogy szomszédjük kiabál élettársával, majd egy lövés dördült el. Close az asszony után pedig a férfit is lelőtte az ablakon keresztül. A fegyver ropogás hangjára riasztották a helyi hatóságot a szomszédok, azonban Thallast és Simons nem tudták megmenteni. Két pontos lövés volt található a holttesteken – írja a CrimeOnline.

A gyilkos ismerőse, Doug Schepman egyébként jelentette fegyverének az eltűnését, amikor észrevette a hiányát, bár hozzátette: az pont nem rendőrségi fegyver volt.

A kutyák miatt gyilkoló Close ügyét március 8-án fogják tárgyalni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?