KÜLFÖLD

„Gonosz szörnyeteg„ – sírta el magát az anya, akinek lemészárolta egy tini 17 éves lányát

A poklok poklát kell átélnie annak az édesanyának, akinek lányát megölte egy fiú.
  • Szerző: Ripost

Carole Gould az édesanyja annak a 17 éves kislánynak, akit exbarátja lemészárolt, és úgy állította be a holttestét, mintha saját magát szúrta volna nyakon tizenháromszor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök a családi ház konyhájában találták meg a vérben fekvő diáklányt. A szintén 17 éves Thomas Griffiths, aki exbarátja volt Ellienek, őrült módjára nekiesett a fiatal lánynak, miután az szakított vele – írja a Daily Mail. A gyilkos ezután a kést Ellie kezébe tette, hogy öngyilkosságnak tűnjön a támadás. Emellett a fiú üzeneteket küldött Ellie nevében az egyik barátnőjének, hogy bántotta saját magát – ezzel akarta elkerülni a gyanút a lány sérüléseiről, hiszen azokon látható volt, hogy próbált védekezni.

Carole élete teljesen széthullott lánya halálhírét hallva, képtelen feldolgozni a tragédiát.

„A legmegrázóbb dolog az volt, hogy Ellie kezébe tette a kést, karját a nyakához emelte, és visszahelyezte a kést egy sebbe, hogy megpróbálja úgy beállítani, mintha megölte volna magát. Ez egy gonosz szörnyeteg!„ - fakadt sírva az édesanya egy interjúban, ahol azt is elárulta, lánya holttestének azonosítása és a temetés olyan kín volt, amit a mai napig nem tud a család feldolgozni. Rózsákkal búcsúztak el tőle, ugyanis Ellie második neve a Rose volt.

És ezeket olvastad már?