KÜLFÖLD

Elvágta gyermekei torkát egy nő, majd megpróbálta magának is, de abbahagyta „mert fáj”

Egyszerűen érthetetlen, hogyan lehet egy anya ennyire kegyetlen. Magának meg tudott kegyelmezni, kisfiának és kislányának már nem.
  • Szerző: Ripost

Brutális kegyetlenséggel végzett két pici gyermekével egy lelketlen asszony az amerikai Floridában. Felfoghatatlan dolgokat tett az ártatlan 5 éves kisfiúval és 6 éves nővérével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 26 éves Berenice Jaramillo-Hernandez maszkot húzott gyermekei arcára. Ezután az ágyban fekvő 5 éves Mateo Jaramillohoz lépett és elvágta a torkát. Ennek szemtanúja volt a 6 éves Katherine is, aki ezután megpróbált elmenekülni, de sajnos nem járt sikerrel. Az anyja őt is elkapta és megölte.

A két kisgyermek holttestét egymás mellé fektette az ágyban. Később az orvosszakértő több sérülést is talált a pici testeken, amiket védekezés közben szerezhettek.

Végzett gyermekeivel, de magával már nem tudott

A helyszínre érkező rendőrök Berenicere a lakásban találtak rá, súlyos sérülésekkel a nyakán. Amikor a rendőrök megkérdezték tőle, hogy miért nem vágta el a saját torkát, azt válaszolta: „Mert fájt” - számolt be róla a Crime Online.

A kettős gyilkossághoz használt kést egy komódon találták meg, ugyanott, ahol több feljegyzés is volt, amelyekben Jaramillo-Hernandez gyermekei és saját maga megölésére vonatkozó terveit részletezte. Továbbá egy véres érzéstelenítő tubust is találtak, amit valószínűleg a nő használhatott, illetve egy másik kést, amit saját magának tett félre.

A floridai nőt pénteken életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. Berenice Jaramillo-Hernandez ugyan nem adott magyarázatot szörnyű tettére, de beismerte a történteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?