KÜLFÖLD

Gyerekkereskedelemmel is megvádolták Maddie feltételezett gyilkosát

Christian Brückner egyik barátja nyilatkozott arról, mi történhetett a kis Maddie-vel.
  • Szerző: Ripost

Christin Brueckner egykori legjobb barátja megdöbbentő kijelentést tett: „Tudom, hogy megcsinálta.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Michael Tatschl német férfi Christian Brueckner mellett élt sokáig Praia de Luzban, ahol a kis Madeleine eltűnt. A férfi állítása szerint a gyanúsította valóban perverz volt, és több mint képes arra, hogy gyerekeket adjon pénzért a dark weben.

A férfi még arról is beszámolt a német és osztrák rendőrségnek, hogy tudott arról, hogy barátja rendszeresen betört a gazdag turisták szállására.

Fotó: Europress – AFP/TERI BLYTHE/METROPOLITAN POLICE SERVICE

Tatschl (46) azt állította, hogy a 43 éves Brueckner elbüszkélkedett neki, hogy „gyerekeket ad el” – bár erre utaló bizonyítékokat még nem talált a rendőrség – , és attól tart, hogy talán Madeleine is ilyen szörnyű sorsa jutott.

„Mindig büszkélkedett, hogy mennyi pénze van Még a gyerekek eladásáról is mesélt. Azt hiszem valószínűleg Maddiet is eladta valakinek. Talán egy másik pedofilnak. Abban az időben a közelében laktam. Jó barátok lettünk. Tudom, hogy képes az ilyesmire” – nyilatkozta a férfi a Mirrornak.

A férfi azt is hozzátette, hogy Brueckner megszálltja volt a dark webnek, amit pornográfiára és drog kereskedésre is használt. Sőt a férfinek volt egy titkos rejtekhelye a lakásban, ahová a lopott zsákmányait rejtette.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?