KÜLFÖLD

Gyermekével a szíve alatt bármelyik pillanatban meghalhat az édesanya

A nő, mióta kiderült a probléma, rettegésben éli a mindennapjait.
  • Szerző: Ripost

Egy évekkel korábbi császármetszés miatt van életveszélyben az édesanya és még meg nem született kisbabája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Liverpoolban élő 36 éves Anne McNally izgatottan fedezte fel, hogy hiába szedett fogamzásgátló tablettát, mégis teherbe esett idén februárban. Azonban néhány hónappal később vérezni kezdett...

Az egyik vizsgálat során az orvosok vették észre, hogy ugyan születendő kislánya egészséges, még sincs minden rendben. Négy évvel korábban a nő császármetszéssel hozta világra ikreit, a belső hegesedése pedig újból megnyílhat. A rés most három hüvelyk (kb. 7,6 cm) hosszú és növekszik. Anne és ötödik gyermeke emiatt meghalhatnak.

„Féltem, mert az orvosok azt mondták, hogy életveszélyes lehet számomra és a csecsemőm számára. Nagyon ijesztő volt, főleg, mert egyedül voltam a vizsgálaton. A koronavírus miatt senki nem tarthatott velem. Hallva, hogy a sebhelyem kinyílik, azonnal sírni kezdtem” – emlékezett vissza az anyuka a brit Metro oldalának.

;

„Minden egyes nap egy újabb kihívás. Megpróbálok nem túl sokat mozogni, ami négy gyerekkel együtt, beleérte az ikreket is, rendkívül nehéz” – tette hozzá Anne.

Az orvosok szerint, ha nem nyílik ki teljesen a heg, akkor remélhetőleg minden rendben lesz. Azonban az anyuka rettegésben éli a mindennapjait, mert bármikor vérezni kezdhet. A heg szövetei nagyon rossz állapotban vannak, ami miatt akár el is vérezhet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?