KÜLFÖLD

Gyilkolt az e-cigi, felrobbant egy férfi szájánál az eszköz

Egy 24 éves fiatal vesztette életét, miután felrobbant a szájánál egy újonnan vásárolt e-cigaretta. A valódi cigarettát helyettesítő eszközzel nem ez az első baleset Amerikában, néhány hónapja egy másik férfi szenvedett halálos égési sérüléseket.
  • Szerző: Ripost

Meghalt egy 24 éves amerikai férfi, miután egy e-cigaretta robbant fel a szájánál. A tragikus eset a Texas államban lévő Fort Worthben történt, nem sokkal azután, hogy a fiatal megvette a készüléket – tudósított az NBC.

A robbanás során a férfi nyaki verőere átszakadt, de annyi ereje még volt, hogy kikászálódjon az autójából, két nappal később azonban meghalt a kórházban. A férfi nagyanyjával azt közölték a hatóságok, hogy az e-cigi akkumulátora okozhatta a robbanást.

Ez már a második halálos eset volt Amerikában. Májusban egy 38 éves férfi vesztette életét, miután a teste és arca 80%-án szenvedett égési sérülést egy robbanás után. Az Amerikai Szövetségi Katasztrófavédelem (FEMA) adatai szerint eddig 195 robbanás történt az Egyesült Államokban 2009 januárja és 2016 decembere között. A balesetekben 133 ember sérült meg, közülük 38-an súlyosan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?