KÜLFÖLD

Horror a lépcső alatt: betonba öntve találták meg a fiatal anyukát

A fiatal édesanya nem is sejtette, hogy az ártatlan kiruccanása lesz az utolsó; brutális módon ölték meg és rejtették el a testét a gyilkosság után.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egy hét leforgása alatt ment tönkre a fiatal édesanya családjának élete. A 25 éves Joice Maria da Gloria Rodrigues szeptember 27-én, hétfőn a nagyapját ment el meglátogatni, de már sosem tért haza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután észrevették a brazíliai Sao Vicente-ben élő nő eltűnését, a szerettei minden elképzelhető módon megpróbálták elérni, de a mobiltelefonja ki volt kapcsolva, így a rendőrségen tettek bejelentést.

gyilkosság

Szörnyű gyilkosság történt, édesanya az áldozat (Fotó: Pixabay)

A férjezett, kétgyermekes Joice-t eltűnt személyként kezelték, ám a közelben, egy épületben az építésvezető napokkal később rossz szagot érzett. Kihívták a rendőrséget, akik szétverték az épület lépcsőjét, ami alatt iszonyú látvány fogadta őket: a fiatal asszonyt meztelenül, a nyakára tekert pólóval, holtan találták meg.

A gyilkosságért az előzetes hírek szerint egy 54 éves kőművest és egy 35 éves vállalkozót tartóztattak le. Előbbi beismerte, hogy megölte a fiatal nőt, és elrejtette holttestét, kollégáját is bevonva a bűncselekményekbe. A vállalkozó tagadta, hogy köze lett volna a gyilkossághoz.

A kőműves állítja, hogy a nővel a halála előtt egyetértésen alapuló szexuális kapcsolatot folytatott – írja a Daily Star.

A nyomozást vezető Thiago Nemi Bonametti rendőrfőkapitány úgy véli, a helyszínen – egyelőre ismeretlen okok miatt – vita alakult ki a fiatal nő és a vállalkozó között.

Bonametti szerint a vállalkozó volt az, aki először fojtogatni kezdte a nőt, mielőtt segítséget kért kollégájától, aki ezután asszisztált neki.

A borzalmas gyilkosság után a két férfi napokon keresztül úgy folytatta a munkát az épületben, mintha mi sem történt volna. Most letartóztatásban várják a sorsuk alakulását.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?