KÜLFÖLD

Fájt a feje, majd összeesett a 23 éves nő – kiderült, hogy halálos betegséggel küzd

Bár mindig is sokat sportolt és egészségesen élt, mégis csak bő egy évet adtak egy fiatal nőnek.
  • Szerző: Ripost

Még 2018-ban gyógyíthatatlan agydaganatot diagnosztizáltak az akkor 23 éves Ria Melvinnél, akinek az orvosok csak 18 hónapot adtak. Semmilyen tünete sem volt rosszulléte előtt, sőt kifejezetten aktív életet élt, sokat sportolt. Egy nap aztán komoly fejfájás jelentkezett a feje jobb oldalán, míg testének bal oldala teljesen erőtlenné vált, így összeesett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal nőt kórházba szállították, ahol több vizsgálatot is elvégeztek rajta, s kiderült: súlyos agydaganata van. A legagresszívebb és leggyorsabban növekvő rákfajta, amely az agyban kezdődik.

„Mentővel vittek a kórházba, ahol CT-vizsgálatot végeztek. Agyvérzésem volt, az MRI-vizsgálat pedig kimutatta, hogy ezt daganat okozhatta. Öt nappal később egy hatórás műtétet hajtottak végre rajtam, hogy a vért leszívják az agyamból, és a daganat 100 százalékát eltávolították. Ennek ellenére azt mondták, 12-18 hónapom lehet hátra. Teljesen letaglózott a hír„ – magyarázta a Daily Starnak Ria.

2020-ban még reménykedtek abban, hogy egy immunterápiás kezelés a németországi kölni klinikán segíthet a kétségbeesett lányon, ám a koronavírus miatt bezárult határok nem könnyítették meg ebben a dolgát, és erről le kellett mondania – annak ellenére, hogy rohamai voltak és a rák újra megjelent a szervezetében. Ria most a hátralévő idejét annak szenteli, hogy az agydaganatokkal kapcsolatos kutatásokra felhívja a figyelmet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?