KÜLFÖLD

Gyomorrontással fordult orvoshoz: 1 órával később világra hozta Evelint

A fiatal nőnek fogalma sem volt arról, hogy teherbe esett.
  • Szerző: Ripost

Charlotte Wheeler-Smithnek nagyon erős gyomorfájdalmai lettek. Rosszulléte miatt felhívta az orvosát is, hogy elpanaszolja tüneteit, ekkor tudta meg, hogy valószínűleg terhes. Egy órával később már kezében tarthatta kisbabáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Charlotte azt állította, még a kis Evelin-Rose születésekor sem tudta, hogy állapotos.

„Fogalmam sem volt, hogy terhes vagyok. Az egyetlen jele az egésznek a gyomorgörcs volt két nappal a szülés előtt. Arra gondoltam, hogy valami rosszat ettem vagy görcsölök, de aztán reggel megszületett a kislányom” – kezdte a Daily Star oldalának az újdonsült édesanya.

Daily Stair / Charlotte Wheeler-Smith

„Miután beszéltem az orvossal, nem sokkal később a férjem is hazaérkezett. Csapdába esve éreztem magam. Aztán egy órával később elmentem a mosdóba és egy köldökzsinór esett ki belőlem. Nem tudtam elhinni, hogy mi történik” – folytatta hihetetlen történetét Charlotte.

A nő hirtelen késztetést érzett arra, hogy nyomjon, így londoni lakásának a folyosóján, perceken belül világra hozta a kisbabáját. Férje éppen azelőtt érkezett haza, hogy három tolás után megszületett a csecsemő.

„Furcsán nyugodt voltam. Tudtam, hogy azonnal ki kell jönnie a kisbabának, mert a köldökzsinóron keresztül kapják az oxigént, aminek hiányában meghalt volna” – mondta Charlotte, akinek férje azonnal hívta a mentőket.

A kórházban mindkettejüket, anyát és kislányát is alaposan kivizsgálták. Végül öt nappal később bizonyosodott be, hogy a kislánynak nem lett semmi baja az otthonszüléstől, az agyműködése is teljesen normális.

„A legjobb érzés az volt, amikor négy nappal a szülés után kézbe vehettem. Csodálatos és annyira különleges érzés volt” – mesélte az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?