KÜLFÖLD

„Ha csak még egyszer láthatnám„ – összetörték a baba koponyáját és gerincét az orvosok szülés közben

A szerelmespár első gyermekét várta, végül tragédiába torkollt a szülés.
  • Szerző: Ripost

Mikhail Gronskiynak keresztelték el orosz szülei azt a kisfiút, aki hat héttel születése után meghalt. Az újszülött fiú borzalmas sérülésekben hunyt el, miután az orvosok a szülés során összezúzták a koponyáját és a gerincét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kismama 03

Fotó: Pixabay.com

A szülés nehezen ment, több mint 11 órán át tartott. A vajúdás alatt Yulia többször elvesztette eszméletét, és könyörgött az orvosoknak, hogy végezzenek rajta császármetszést. Amikor az orvosok rájöttek, hogy természetes úton nem fog megszületni a gyermek, vákuumos szüléssel akarták világra segíteni, ám ez rosszul alakult, és összezúzták a kicsit. Végül császármetszéssel hozta világra édesanyja.

Születése után a fiú kómába esett, és hat hét múlva meghalt. A Daily Star szerint összetört édesanyja, Yulia Gronskaya végig a kisfiú ágya mellett volt.

„Ha csak még egyszer láthatnám, bocsánatot kérnék tőle, hogy nem mentettem meg„ – sírta el magát Yulia. Mikhail a pár első gyermeke volt, és alig várták, hogy az egyébként teljesen egészséges baba megszülessen, erre a tragédiára pedig egyikük sem számított.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?