KÜLFÖLD

Háborognak az angolok, miután meggyalázták II. Erzsébet trónját

Előkerült egy kép, amin a pedofilok híres kerítője, illetve egy szexuális bűnökért kegyvesztetté vált színész ül a brit uralkodó pár trónjain.
  • Szerző: The_M

Miután néhány napja az FBI letartóztatta Jeffrey Epstein pedofil-hálózatának kerítőnőjét, Ghislaine Maxwellt, mindenki arra számított, hogy a nő minden híres ügyfelét felfedi majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám nem nevek kerültek elő, hanem egy botrányos fotó, ami évekkel ezelőtt készült a Buckingham-palotában. Epstein és Maxwell botrányos partijainak egyik gyakori vendége, András herceg 2002-ben privát látogatást szervezett a neves ismerőseinek, köztük Bill Clintonnak, Kevin Spacey-nek és Maxwellnek. A két utóbbi pedig viccesen be is huppant II. Erzsébet és Fülöp herceg trónjaiba.

Ezzel a britek szerint András hagyta, hogy meggyalázzák a szülei szent trónját. Hiszen Spacey bizonyítottan több férfi ellen is szexuális erőszakot követett el, Maxwell pedig fiatalkorú lányokat molesztált és szervezett be a beteges ügyfeleinek. Ilyen embereknek pedig főként nincs joga a brit trónusra ülni. Így most ismét forronganak az alattvalók a yorki herceg ellen, akit már a pedofil-botránya tavalyi kirobbanásakor elüldöztek volna sokan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?