KÜLFÖLD

„Összetört a szívem, hogy szenvednie kellett” – halálra égett egy 11 éves kislány

Szándékosan kínozták meg a legszörnyűbb módon a kisgyermeket. Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Borzalmas kínokat kellett átélnie egy mindössze 11 éves kislánynak az amerikai Kalifornia állam Rodeo nevű városában. A múlt hónap végén szörnyű állapotban találtak rá a mentőegységek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Március 23-án körülbelül hajnali 3 óra magasságában riasztották a hatóságot, miután megtalálták az ismeretlen lány holttestét. A gyermeket valószínűleg valamilyen maró anyaggal önthették le, amitől súlyos égési sérüléseket szenvedett. De több testrésze is eltorzult, néhány szerve leállt.

A szakértői vizsgálatok során egyértelművé vált, hogy többszörösen bántalmazták és megkínozták a kislányt. Sőt az orvos szerint a bántalmazások egészen tavaly november 30-ig nyúlhatnak vissza.

„A gyermek fizikai bántalmazást szenvedett, és jelentős sérüléseket szerzett, ami végül a halálához vezetett” – nyilatkozta a Crime Online oldalának az egyik nyomozótiszt.

A kislányt a szomszédok és a barátok is gyászolják. Úgy emlékeznek rá, mint egy mindig kedves, vicces és ravasz kisgyermekre.

„Elveszítettük a kislányt. Elbuktunk, mint közösség, elbukott az iskola, és mint szomszéd kudarcot vallottam én is. Összetört a szívem, hogy szenvednie kellett” – mondta Nikki Donohue-Jones a gyász fájdalmában.

A rendőrségi információk szerint április 14-én állítják majd bíróság elé a szülőket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?