KÜLFÖLD

Halálra gázolta az 5 éves kisfiút a figyelmetlen autós, majd elhajtott

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia. A sofőr ráadásul továbbhajtptt, hogy beérjen a munkahelyére.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt az amerikai Michiganban. Egy autós éppen munkába igyekezett kedden este, amikor elhajtott egy közlekedési lámpa mellett, majd elgázolt egy 5 éves kisfiút.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Preston Singleton a nagynénjével, unokatestvérével és nővérével volt, amikor a 22 éves Maurice Sumler áthajtott a kereszteződésen és elütötte. A száguldó kocsi majdnem elsodorta a kisfiú unokatestvérét is.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A sofőr nem állt meg, egészen egy Taco Bell parkolójáig hajtott, ahol leparkolta terepjáróját és a közeli Chrysler gyárba ment dolgozni.

„Ez egy igazi tragédia. Az 5 éves kisfiú a kerékpárjával közel 24 métert repült. Tudta, hogy egy kisgyerekről van szó, és ennek tudatában tovább halad. Nagyon úgy tűnt, hogy a sofőr később sem mutatott megbánást” – árulta el a Crime Online oldalának Bill Dwyer, Warren rendőrkapitánya.

Preston apja, Christopher Singleton elárulta, hogy az elmúlt két nap rémálom volt a család számára. Az orvosok ugyanis nem tudták megmenteni a kisfiú életét.

„Mindenki szerette őt. Bárhová ment, mindenhol a figyelem középpontjába került, annyira pozitív gondolkodású és kisugárzású volt. Csak élvezte az életet” – árulta el a gyászoló édesapa.

A sofőr ellen cserbenhagyásos gázolás miatt indítottak eljárást, és jelenleg 250 ezer dolláros (kb. 74 millió forint) óvadék ellenében hagyhatja csak el börtönt. A Macomb megyei ügyész, Peter Lucido szerint további vádak is lehetségesek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?