KÜLFÖLD

Halálra kínozták 2 éves kisgyerekük a kegyetlen szülők: elképesztő, mivel mentegették magukat

Elképesztő hazugsággal magyarázták gyermekük halálát a gyilkos szülők.
  • Szerző: Ripost

Egy segélyhívás érkezett a birminghami mentőállomásra, miszerint egy kétéves gyermek evés közben félrenyelt és fuldokolni kezdett. A rohamkocsi azonnal kivonult a hatgyermekes család otthonához és minden erejükkel próbálták megmenteni a kisfiú életét, de már nem tudtak rajta segíteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay.com

Vizsgálat közben a mentősök nem találtak ételmaradékot a kisfiú torkában, ám bőrén kék-zöld foltokra és elnyomott cigarettacsikkek nyomaira lettek figyelmesek, amik bántalmazásból származhattak. A mentőorvos azonnal gyermekgyilkosságra gyanakodott, és értesítette a rendőrséget.

Kiderült, hogy a kisfiú szülei, az Alabamából származó 26 éves Demetric Hampton és felesége, a 24 éves brit Terrica Harris valóban hazudott a hatóságoknak és nem az ételtől fulladt meg a gyermekük, hanem az apja fojtotta őt halálra. Az indítékra azonban nem derült fény.

Miután a hatóságok vizsgálódni kezdtek az ügyben, arra is fény derült, hogy egy hónappal korábban a gyámügy már eljárást indított a szülők ellen, mert súlyosan bántalmazták egy másik gyermeküket.

A kegyetlen szülőket gyermekgyilkosság, valamint a hatóságok félrevezetése miatt letartóztatták, és valószínűleg hosszú évekig a rácsok mögött maradnak. A többi gyermeket ideiglenesen most az egyik nagymama gondjaira bízta a gyámhatóság, akik rendszeresen ellenőrzik majd a kicsik hogylétét.

És ezeket olvastad már?