KÜLFÖLD

Hányással kezdődött, egy hét múlva meghalt a kisfiú

A mindössze 14 hónapos kisgyermek hányni kezdett, majd egy hétre rá meghalt. A szülők felfoghatatlan fájdalmat élnek át kisfiuk elvesztése miatt.
  • Szerző: Ripost

Hányással kezdődött: egy 14 hónapos kisfiú, James alig egy héttel azután halt meg, hogy hányni kezdett, előtte semmilyen jele sem volt annak, hogy rosszul érezné magát. Szülei, Dean és Holly Parker mit sem sejtettek a közelgő tragédiáról: a kisbabánál szörnyű agydaganat fejlődött ki. Egy héttel a kisfiú rosszulléte és az elvégzett műtét után a szíve leállt, majd újraindult, de kómába esett.

Hányással kezdődött, meghalt a kisfiú

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az orvosok mindent megtettek a kisfiú megmentése érdekében, de a daganatok annyira agresszívek voltak, hogy az egyik idegsebész azt mondta a családnak: 15 éves karrierje során nem látott még hasonlót.

„Semmi jele nem volt, hogy beteg lenne, egészen addig, míg minden egyes evés után hányni nem kezdett” – mondta az apuka. A szakemberek először arra gyanakodtak, hogy a gyerek lenyelt valamit, ami a hányást okozza, ám a vizsgálatok kimutatták, hogy sokkal nagyobb a baj – írja a Mirror.

A kisbaba daganatára a kemoterápia nem volt hatással, a sugárterápiát pedig valószínűleg nem élte volna túl James, ráadásul agya a szívleállás következtében károsult is.

„Holly karjaiban hunyt el, úgy döntöttünk, levesszük a lélegeztetőgépről, nem kínozzuk tovább. Nehéz döntés volt, de meg kellett hoznunk” – tette hozzá Dean, aki sosem gondolta volna, hogy a hányással kezdődő kálvária fiuk elvesztésével, fájdalommal és gyásszal a szívükben ér majd véget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?