KÜLFÖLD

Hatalmas péniszt rajzolt az égre egy amerikai pilóta! Áll a bál

A kreatív megoldás sokaknak tetszett, de volt, aki felháborodott miatta. Az amerikai légierő vezetése elfogadhatatlannak nevezte a tréfás akciót /?/ és vizsgálatba kezdett.
  • Szerző: SZM

A Whitbey Island az Egyesült Államok észak-keleti csücskében eldugott ki sziget, ahova a madarak sem nagyon járnak, mert az ott lévő katonai támaszponton gyakorlatoznak a légierő pilótái. A túlsó parton, a szárazföldön, egy indiánok lakta rezervátum mellett van egy kisváros, Omak.

Csütörtökön délelőtt

egy hely tini kijött a házukból, felnézett az égre, majd elővette a mobilját és feltöltött a Twitterére egy képet ezzel a felirattal: “ A legmonumentálisabb dolog, ami Omakban történt: egy pénisz az égen”.

Valószínűleg az első között volt, aki rögzítette a látványt, amelyet azóta több ezren megosztottak és állítólag többen tiltakoztak is a hadseregnél. A Washington Post szerint a falloszt egy EA-18G Growler típusú vadászrepülő rajzolta fel az égre. A közösségi médiában elterjedt képek alapján Mike Shoemaker admirális helyettes teljes körű vizsgálatot rendelt el.

"A haditengerészet légi egységei mindig is törekednek a méltóság és a tisztelet fenntartására. A szexuális jellegű és éretlen megnyilvánulásoknak nincs helye közöttük" - nyilatkozta a tábornok.

A cikkíró megjegyzi,hogy az angol Royal Air Force-nál is volt egy hasonló eset, amikor egy leszállásra várakozó vadászgép Skócia egére “festett fel” egy hatalmas férfi nem szervre hasonlító páranyomot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?