KÜLFÖLD

Hátborzongató, a vakáció alatt veszett nyoma a kétgyermekes édesanyának

A rendőrség még most sem tudja, hogy mi történt az eltűnt nővel. A nyomozok értetlenül állnak a történtek előtt.
  • Szerző: Ripost

Egy kaliforniai édesanya válaszokat követel, miután lánya nyomtalanul eltűnt. A 23 éves Angela Morrisey barátjával ment el üdülni a miami Bayside partra. Amir El-Badry (23) állítása szerint szintén nem érti, miért és hogyan tűnhetett el a barátnője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

“Sorban álltunk a hajóért, ő pedig elment a mellékhelyiségbe, azután én soha többet nem láttam” – osztotta meg a tragikus hírt Amir párja édesanyjával, amit a Crime Online idézett.

Rejtélyes módon veszett nyoma a kétgyermekes édesanyának

Az aggódó édesanyja, Darnella Melancon elmondta, hogy a férfi viselkedése számára rendkívül gyanús. Már többször is megváltoztatta a történetet, ahogyan elmesélte Angela eltűnését. Amir ezt egyébként elismerte, de rejtélyesen csak annyit mondott, megvan rá az oka...

“Megértem, hogy a miami rendőrségnek és az anyósomnak elmondott történetek különböznek egymástól, de erre megvoltak az okaim, ezért nem érdekel, hogy nyilvánosságra hoztam” – tette hozzá Angela párja.

A rendőrségnek korábban a férfi azt állította, hogy este nyolc óra magasságában összevesztek a párjával, aki ezután kiment a mosdóba. Mivel nagyon mérges volt, otthagyta és egyedül ment el egy hajókirándulásra. Mire visszatért, már sehol sem találta a nőt, csak a telefonja hevert az ágyon. Állítólag ezután értesítette a hatóságot.

A rendőrfőnök nyilatkozata szerint a nekik tett vallomás megegyezik több bizonyítékkal is, ezért nem gyanakodnak Amirra. Az ügy akkor vett fordulatot, amikor maga Angela hívta fel a rendőrséget. Mint kiderült, két héttel az eltűnése után egy kórházban találta magát, de hogy mi történt vele, arra nem tudott magyarázatot adni.

Angela Morrisey édesanyja, Darnella Melacon hálás azért, hogy visszakaphatta lányát. A rendőrség, nyomoz, hogy kiderítsék az ügy eddig nem világos részleteit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?