KÜLFÖLD

„Helyes cselekedet volt” – saját apja buktatta le erőszakoló fiát

A tinédzser üzenetben kért bocsánatot áldozatától.
  • Szerző: Ripost

Jonathan Evans (47) teljesen ledöbbent, amikor rájött, hogy mit tett tinédzser fia. Jack Evans (18) majdnem meg is úszta a nemi erőszakot, hiszen áldozata nem tett panaszt ellene.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiú aközben bukott le, hogy két hónappal később elnézést kért üzenetben áldozatától. Az édesapja felfigyelt az üzenetre és ragaszkodott hozzá, hogy adja fel magát és vallja be tettét.

„Ha kellene akkor újra megtenném. Muszáj lenne, mert erkölcsileg ki kell állnom, bármennyire is fájdalmas, de ez a helyes. Nem tudod folytatni az életed, ha hazugságban éled. Bármennyire is fáj, ez a helyes cselekedet” – nyilatkozta a The Sun oldalának az édesapa.

A Merthyr Tydfil Crown Bíróságon az édesapja azt mondta: „Azt akartam, hogy az igazat mondja, helyesen kell cselekednie, és be kell vallania a bűnét.”

Jonathan hozzátette nagyon nehéz volt számára és sok érvet felhozott ellene és mellette is, hogy feladja a saját fiát. Végül annak fényében hozta meg döntését szeretné, ha Jack megtanulná tettei következményét, és soha többé nem viselkedne erkölcstelenül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?