KÜLFÖLD

„Hiányzik a feleségem és a lányaim” – szétszakította a koronavírus a filmsztár családját

Ray Winstone-t hosszú ideje gyötri a honvágy, leginkább felesége és lányai közelsége hiányzik neki.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus miatt kilenc héten keresztül rekedt Olaszországban, mérföldekkel távolabb családjától Ray Winstone. A 63 éves férfi elsőként Szicíliába repült egy kis szünetre, majd pedig Olaszországba utazott, hogy leforgassák az egyik rövidfilmjét. Ám március 9-én az országban ragadt, amikor lezárták a határokat a koronavírus miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ray Winstone
Fotó: Northfoto

„Néhány napot akartam csak itt lenni, még mielőtt megérkezett volna a stáb többi tagja is. Nem beszélem a nyelvet, de bátornak kell maradnom” – közölte Winstone a West Ham podcast adásában, majd azt is hozzátette, túl öreg már ahhoz, hogy ilyen sok időt töltsön családja nélkül.

Ray többször is kihangsúlyozta, hogy rettentően hiányzik neki felesége, Elaine, valamint lányai is, Lois (38), Jaime (35) és Ellie Rae (19). Mindennap gondol családjára, de igyekszik hasznosan, jótékonykodással eltölteni a napjait.

Külföldi sajtó értesülései szerint saját házában tartózkodik a híresség, amit még 2013-ban vásárolt meg 44 ezer fontért, majd 1,1 millió fontért felújíttatott – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?