KÜLFÖLD

Hogy tehettek ilyet? Szülei gyilkolták meg az 5 éves kislányt

Nadianak több sérülése is volt, ráadásul nagyon elhanyagolták.
  • Szerző: Ripost

Nadia Zofia Kalinowskával szülei brutális módon bántak: fogai teljesen elfeketedtek és egyetlen egy játéka sem volt rövid élete során. Aleksandranak és Abdul Wahabnak gyermekük meggyilkolása miatt kell felelniük a bíróságon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kislányt saját házukban találták holtan, fej és hasi sérülésekkel. A rendőrségi nyomozás azt is megerősítette, hogy a házkutatás során egyetlen egy gyerekjátékot sem találtak náluk. Csupán egy rózsaszín kerékpár volt a ház udvarán, amit egy lengyel rokonától kapott ajándékba a kislány -írja a Mirror.

A halottkém jelentése szerint a fej és hasi sérülések mellett többszörös törésektől szenvedett az 5 éves kislány, amik különböző gyógyulási szakaszokban voltak. Utóbbi arra enged következtetni, hogy folyamatosan bántalmazta édesanyja és mostohaapja.

A meggyanúsított házaspár tagadja az ellenük felhozott vádakat. Állításuk szerint Nadia az éjszaka közepén leesett a lépcsőről, amikor a halálos sérüléseket szerezte.

Az ügyészség viszont a vallomásukat megkérdőjelezte, mert több bizonyítékuk van a gyermekkel szemben elkövetett gondatlan viselkedésükről.

Sőt a halálát megelőző időszakban az óvodába is csak 64%-ban járt be. A kislány édesapja iszlám vallású így viselnie kellett a tradicionális fejkendőt, ezért nem vették észre az intézményben a sérüléseit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?