KÜLFÖLD

Holtan találták a 9 éves kislányt a szomszédjuk szekrényében – fotó

Barátaival játszott a fiatal lány, mielőtt eltűnt volna. Egy felnőtt férfi csábította el és ölhette meg a gyermeket.
  • Szerző: Ripost

Szeptember 1-jén veszett nyoma a 9 éves Boipelo Seselenek miután barátaival az utcán játszott a dél-afrikai Free State tartományban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Majdnem két hétig keresték a hatóság emberei az eltűnt kislányt, mire a nyomára bukkantak, akkor azonban már túl késő volt…

A család házától nem messze egy sáros kunyhóban elhelyezett szekrényben bukkantak rá a kislány holttestére. Mindezt azután, hogy a környékbeli gyerekek panaszkodni kezdtek az elviselhetetlen szagok miatt – írja a Mirror.

A tanúk szerint Biopelo egy magas overálos férfival beszélgetett, majd együtt elmentek egy fehérnemű boltba, közvetlenül az eltűnése előtt.

„A gyerekek elmondása szerint felkerestük a kunyhót, aminek le volt zárva a bejárata. Miután bejutottunk az épületbe a borzalmas szagokat követe egy szekrényhez jutottunk. Abban volt a 9 éves kislány, már bomlásnak indult holtteste” – nyilatkozta a helybeli rendőrség szóvivője.

Miután nyilvánosságra kerültek az események a helybéli felnőttek megtámadták a kunyhó tulajdonosát. Végül a rendőröknek kellett közbeavatkozni, hogy megvédjék a gyilkos életét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?