KÜLFÖLD

Holtan találták a lelkész gyönyörű feleségét a kocsijában

Testvéréhez indult látogatóba, ahová azonban már nem érkezett meg.
  • Szerző: Ripost

Az arkansasi rendőrség megtalálta a két hete eltűnt Kansasi lelkész feleségének kocsiját, és úgy gondolják, hogy a benne lévő maradványok a nőé lehetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony először repülőjegyet akart váltani, hogy meglátogassa Alabamában élő nővérét, de végül úgy döntött, hogy kocsival teszi meg a távot. Csakhogy soha nem érkezett meg testvére házához. A nő útja során egyetlen helyen, egy McDonald’sban használta bankkártyáját – írja a CrimeOnline.

Később egy Shell benzinkút biztonsági kamera felvételén is feltűnik, amikor tankol és egy vizet vesz magának. Aznap, vasárnap este még férjével és édesanyjával is beszélt telefonon. A rendőrség az összegyűjtött információk és telefonjának utolsó bejelentkezési helyadatai alapján kezdték meg a keresését. Marilanek Tennessee-i államban veszett végleg nyoma.

A hatóságok végül egy mezőn találták meg, ahová korábban több konténert is lepakoltak. A lelkész felesége belehajtott az egyik ilyen konténerbe.

Mike Allen seriff azt mondta, hogy Marilane Carterre kedden 11 óra magasságában találtak rá.

A halottkém fogja megvizsgálni a nő holttestét, hogy megállapítsa a halálának okát és módját, bár a seriff szerint nem tűnik gyilkosságnak. Amit megerősít az a tény is, hogy a terepjáróban a nő holtteste mellett megtalálták a pénztárcáját és bankkártyáját is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?