KÜLFÖLD

Szívszaggató: holtan találták az autópálya szélén a gyönyörű 26 éves influenszert

Rejtélyes körülmények között vesztette életét a fiatal nő, ám ez még nem minden. Nem sokkal később újabb sorscsapás érte a családját.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt egy népszerű influenszerrel és a férjével. A családjaik most összetörtek a gyász fájdalmától. A rendőrség pedig nyomozásba kezdett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A texasi Houstonban élő Alexix Sherkey nagyon népszerű volt az Instagram oldalán. A mindössze 26 éves nő szépségével varázsolta el követőit, akik előszeretettel fogadták bejegyzéseit. Ám Alexix rejtélyes körülmények között életét vesztette. A rendőrség meztelenül egy autópálya szélén találtak rá holtan.

Fotó: pixabay.com

Halála előtt Alexix Sharkey állítólag azt mondta a barátainak, hogy el akar válni a férjétől – tudta meg a Crime Online. Így a férfi gyorsan a rendőrség látóterébe került.

Csakhogy ezzel még nem ért véget a rejtélyes és tragikus ügy. Ugyanis nemrég Alexis Sharkey férjét, Tom Sharkey-t holtan találták az influenszerrel közös otthonában. Egyelőre nem világos, hogy volt-e még valaki abban a Fort Meyers-i házban, ahol a nyomozók megtalálták Tom Sharkey holttestét.

A férfi halála egyértelmű: öngyilkosságot követet el, Tom fejbe lőtte saját magát. A rendőrség ennek fényében és az eddig begyűjtött nyomok alapján sajtótájékoztatót fog tartani, hogy leleplezzék az igazságot, és azzal egyúttal megnyugvást adjanak Alexix családjának és szeretteinek.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?