KÜLFÖLD

Horror: bosszúból lefejezte nagymamáját a 25 éves férfi

Nem fizették tovább a drogelvonót a fiúnak, ezért megölte nagyszülőjét. A fiatal mosolyogva számolt be a történtekről.
  • Szerző: Ripost

A 25 éves Christopher Dias megölte 80 éves nagymamáját, miután hazajött a drog elvonóról. A hatóság szerint az egész ház vérben úszott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kedden éjszaka engedték ki az elvonóról a férfit, aki egyenesen nagymamája házához ment. Az idős asszonyt brutális kegyetlenséggel kivégezte, majd levágott fejét a konyhaasztalra helyezte. Őrjöngése ezzel nem ért véget, kitépte a nyugdíjas nő szerveit és a ház körül szétdobálta. Ezután felhívta apját és közölte vele, hogy mit tett. A férfi azonnal idős édesanyja házához sietett, mert nem akart hinni fiának.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Az apa megdöbbent, amikor kinyitotta az ajtót. A látványtól elájult. A fiút egy vértócsában ülve találta meg. Amikor pedig kérdőre vonta, mit tett, a fiú mosolyogva közölte vele, hogy megölte a nagymamáját” - árulta el az egyik tiszt a Daily Star oldalának.

A 25 éves indiai férfi a rendőrségen kihallgatás közben is végig nyugodt volt és mosolygott. Mint kiderült a fiú 18 hónapot töltött el a rehabilitációs központban, majd hazaküldték, miután szülei nem fizették tovább a 6 ezer dolláros – mintegy 1,8 millió forint – díjat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?