KÜLFÖLD

Horror: holtan találták az 1 éves babát a kiságyában

A gyermek drog túladagolás miatt vesztette elétét. Kiskorú testvére szervezetében is megtalálták a kokaint.
  • Szerző: Ripost

Egy pennsylvaniai otthonban szeptember 13-án kábítószer-túladagolás miatt holtan találtak egy 1 éves kisfiút, akinek 11 éves testvérének a szervezetében is beazonosították a kokaint.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy hónappal azután, hogy a családgondozó irdatlan állapotokról számolt be, Thomas Humphreyst holtan találták szülei Oakleaf úti házában. A rendőrségi információk szerint a gyermek addigra már hetekkel korábban életét vesztette – írja a CrimeOnline.

A gyermekek szüleinek, Tracy Humphreysnek (45) és Thomas Snelsirenek (45) több tucatnyi vádra kell majd felelnie a bíróságon, beleértve az emberölést is.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Nem hozták nyilvánosságra a csecsemő halálának okát, de Dr. Karl Williams a vádemelésben megjegyzi, hogy a kábítószer-toxicitás miatt elkövetett emberölés a gyanú.

A házkutatás során a nyomozók kábítószer fogyasztáshoz használt kellékeket találtak az alagsorban egy asztalon. Ez elérhető magasságban volt a gyerekeknek és a játékaik is ott hevertek szerte szét. Sőt egy gyerek takaró alatt marihuána gyanús anyagot, valamint fehér port is találtak.

Ez elhunyt csecsemő testvére állítólag bevallotta a rendőröknek, hogy tudott a drogokról otthonában, és bejárhatott azokba a helységekbe, ahol azokat tárolták a szülei.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?