KÜLFÖLD

Horror: megölte kisgyermekeit egy férfi, miután hazament a munkából

Szörnyű tettére egyszerűen nincsen magyarázat, az indiai férfi épp csak hazaért a műszakjából, majd elkövette a gyilkosságot.
  • Szerző: Ripost

A 40 éves Nithin Kumar bolti alkalmazottként dolgozott, nem messze a lakásuktól. Kumar feleségével, egyéves kislányukkal és három éves fiukkal élt együtt. Szomszédai egy nagyon félénk emberként ismerték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vasárnapi műszakjából hazatérve, 90 perc elteltével szúrta halálra két pici gyerekét, miközben az édesanya megkínzottan sikoltott segítségért.

„Tudtam, hogy valami szörnyűség történt, ami nagyjából 10 perc alatt véget is ért” - nyilatkozta a The Sun-nak az egyik szomszéd, aki még hallotta a végzetes éjszakán a nő kiáltását.

A kislányt már hullazsákban hozták ki a házból a hatóság emberei, a kisfiút mentőhelikopterrel kórházba szállították, de később megerősítették a halálhírét. Az anyukát sokkos állapotban szállították kórházba, nyugtatókat kellett beadni neki, annyira rossz állapotba került.

A történtekért az apát tartják felelősnek, a rendőrség pedig megerősítette, hogy nem keresik a gyilkost. Azt egyelőre nem tudni, mi törhetett meg a férfiben, hogy ilyen szörnyűséget kövessen el.

És ezeket olvastad már?