KÜLFÖLD

Horrorbaleset az autópályán: egy 10 hónapos csecsemő is életét vesztette

Kamera is rögzítette a brutális balesetet az olasz autópályán.
  • Szerző: Ripost

Brutális baleset történt az olasz autópályán. Egy Nápoly felé tartó román édesapa vélhetően elaludt a volánnál, és egy kamionba rohant. A balesetben négyen – köztük a sofőr két kisgyereke is – meghaltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család Romániából Szlovénián át utazott Olaszországba, pontosabban Nápolyba, amikor az olasz A1-es autópályán Arezzónál a sofőr letért az útról, és egyenesen egy leállósávban várakozó kamionba vezette a Volkswagen Sharanját.

A kocsiban a sofőr családja ült, az ütközésben pedig nemcsak a hátul utazó nagyszülők, hanem a férfi két gyereke is meghalt: egy tíz hónapos ikerpár lánytagja, valamint egy 10 éves kisfiú. A gyerekek édesanyja, az ikerpár másik tagja és egy 14 éves gyerek pedig súlyosan megsérült, őket azonnal kórházba kellett szállítani.

A 30 éves férfit halálos közúti baleset okozása miatt őrizetbe vették. A férfi nem állt drog, vagy alkohol befolyásolása alatt, állítása szerint a fáradtságtól aludt el a volánnál.

Az olasz rendőrség hozzátette, hogy a hatszemélyes családi autóban nyolcan utaztak, és vélhetően egyikük sem volt bekötve.

(Bors)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?