KÜLFÖLD

Életét vesztette a hős rendőr, miközben egy fulladozó fiút akart megmenteni

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, pedig nem akart mást, mint megmenteni egy ártatlan életet.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiához riasztották a massachusettsi rendőrséget péntek délután a Green Hill Parkba. Mire a helyszínre értek, már három ember is fulladozott a tóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonnal öt rendőr sietett a vízbe, hogy kimentsék a bajba jutottakat, akik közül két embert sikeresen a partra is húztak. Csakhogy ezután a mentésben részt vevő tisztek rádöbbentek, hogy az egyik társuk eltűnt.

A búvárok nem sokkal délután fél három előtt találták meg a 38 éves Enmanuel „Manny” Familia holttestét. A hős rendőr ugyanis belefulladt a vízbe, miközben megpróbálta kimenteni a worcesteri tinédzser fiút.

A 14 éves srác holttestét körülbelül egy órával később találták meg a búvárok. A nevét nem közölték.

Steven Sargent rendőrfőnök elmondta, hogy az összes tisztet, akik a vízbe mentek, kórházba szállították kivizsgálásra. Hét búvár vett részt a keresésben és a mentésben, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett, így őt kórházban kezelik – írja a Crime Online.

„A worcesteri rendőrség egy testvért, barátot és társat veszített el. Emlékezni fogunk rá, és tisztelni fogjuk önzetlen odaadását Worcester iránt, és végső áldozatát, hogy megmentsen valakit, akit nem ismert” – mondta Sargent, megjegyezve, hogy Familia öt évig dolgozott a worcesteri rendőrségnél.

„Ő egy hős volt„ – mondta az a szemtanú, aki kihívta a rendőrséget, majd pedig végignézte a drámai mentést.

Familia a feleségét, Jennifert és két gyermekét, Jovant és Jaylát hagyta hátra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?