KÜLFÖLD

Hosszú, szőke hajú férfit akart megerőszakolni egy kanos migráns

Egy afrikai migráns támadt rá egy 54 éves szőke hosszú hajú férfira Münchenben, mert azt hitte, hogy nő. A nemi erőszak ebben az esetben csak kísérlet maradt, ám 20 perccel később egy 51 éves nő nem úszta meg ilyen könnyen.
  • Szerző: WM

München Trudering nevű kerületének állomásán szállt le egy 54 éves férfi a helyi gyorsvasútról, amikor hirtelen rátámadtak hátulról, és a földre lökték. Az áldozat később azt mesélte a rendőrségen, hogy nem akarta elhinni, amikor az elkövető elkezdte vetkőztetni. A megtámadott férfi kiabálni kezdett, még pénzt is ajánlott, hogy engedjék el, majd többször hangoztatta, hogy ő egy férfi. Amikor a támadó is rádöbbent erre, akkor sietősen elhagyta a helyszínt. Feltehetőleg az téveszthette meg a szatírt, hogy a már a vonaton kiszemelt áldozatának hosszú szőke haja volt - írja a tz nevű német hírportál.

20 perc sem telt el az első eset után, amikor nem messze egy 51 éves nőtől kért tüzet ugyanaz a férfi.

A támadó ez esetben is a földön bántalmazta áldozatát, aki sokkos állapotba került, egy rövid ideig még az eszméletét is elvesztette, ezért a támadásból szinte semmire nem emlékszik. A helyi rendőrség szóvivője azonban megerősítette, hogy ugyanazt az a Sierra Leoneból származó migránst gyanúsítják mindkét támadással. A DNS minták ellenőrzésekor biztossá vált, hogy az afrikai bevándorló felelős mind a két bűncselekményért.

A hatóságok azt nem tudták megmondani, hogy tényleges nemi erőszak történt-e az 51 éves nő ellen, de az biztos, hogy nemi erőszak kísérlete miatt felelnie kell a migránsnak a bíróságon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?