KÜLFÖLD

Tragédia a hotelben: egy 5 éves kisfiú a kilencedik emeletről zuhant a halálba

A rendőrség még vizsgálja, hogyan történhetett meg a szerencsétlenség. Az édesanya zokogott halott gyermeke láttán.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt egy dél-yorkshire-i szállodában. Szerda délután a Sheffield Metropolitan Hotel kilencedik emeletéről zuhant a halálba egy öt éves kisfiú, aki családjával néhány nappal korábban vett ki szállást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elsődleges információk szerint a kisgyermek kinézhetett a család szobájának ablakán, amikor váratlanul elveszthette az egyensúlyát és kizuhant.

Fotó: pixabay.com

A rendőrség nem tekinti gyanúsnak a fiú halálát – írja a The Sun.

„Délután 2 óra körül történt, a fiú a szálloda hátsó részén lévő kilencedik emeletről zuhant le” – árulta el a hotel egy másik vendége, aki a családhoz közel kapott szállást.

„A hatalmas tömegre és a kiabálásokra figyeltem fel. Láttam az ablakon keresztül, hogy egy gyermek fekszik a földön. Lementem a földszintre, mindenhol rendőrök voltak. Az édesanya borzasztóan zokogott. A szálloda munkatársai is jelen voltak, és azt mondták, hogy a kilencedik emeletről esett le” – mesélte egy másik szemtanú.

A rendőrség hosszú órákon keresztül helyszínelt az épületnél. Jelenleg azt vizsgálják, hogy az ablak nyitva volt-e a tragédia idején, illetve hogy ki nyithatta ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?