KÜLFÖLD

Igazi hős: kutyatámadástól mentette meg barátját a 7 éves kislány

Nem sokon múlt a kisfiú élete. Ha nincs ott a kislány, akkor valószínűleg már nem is élne.
  • Szerző: Ripost

Az essexi Taylor Udall a legjobb barátja testi épségéért ugrott bele bátran a veszélybe. Mint később bevallotta, Arnold Schwarzeneggert utánozva cselekedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az iskolás lány éppen barátjával sétált hazafelé, amikor a kis Teddy Tyrell házához értek és egy kutyát sétáltató idegen közeledett feléjük. A gyerekek meg akarták simogatni a huskyt, amit gazdája meg is engedett. A kutya ahelyett, hogy hagyta volna magát, Teddyre rontott és tépni kezdte az arcát. Két darabot ki is harapott az arcából.


A kislány pedig nem habozott, megrohamozta az állatot, így végül sikerült lehúznia barátjáról. A revanstól a négylábú megriadt és elszaladt, gazdája pedig utána eredt. A kislány később azt mondta, a Terminátorból merített erőt, amit mindig apukájával néznek.

„Lehúztam róla a kutyát, olyan volt, mint egy hatalmas tigris” – árulta el Taylor a Daily Star oldalának.

„Ő az én hősöm, mert olyan erős, mint az apukám. Egy ragadozó harcos” – tette hozzá a megsérült kisfiú.

Annak ellenére, hogy elég csúnya sebeket szerzett a kisfiú, a műtét után teljesen felépülhet.

„Csak arra emlékszem, hogy kinyitottam az ajtót és mindenhol vér volt, Taylor pedig sikítva sírt. Megnéztünk a biztonsági kamerát és még rosszabb volt a támadás, mint gondoltuk. Az idegen megszólította a gyerekeket, Taylor és Teddy pedig örömmel megsimogatták a kutyát. Amikor a kisfiam megfordult, a kutya ráugrott és elkezdte harapdálni az arcát. Rosszul érzem magam, a tulajdonos nem tett semmit. Taylor viszont cselekedett, úgy néz ki, mint egy Barbie baba, mégis lehúzta a fiamról a kutyát” – beszélt a történtekről az aggódó édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?