KÜLFÖLD

Itt a megoldás, így nyerheti vissza a szaglását koronavírus után!

Egy 23 éves fiú egy régi, családi trükköt vetett be, aminek köszönhetően visszatért a koronavírus-fertőzés következtében elveszített szaglása. A módszer az orvosok szerint is hatásos lehet.
  • Szerző: Ripost

Egy brit fiú, Kemar Gary Lalor rájött, milyen módszerrel nyerheti vissza a szaglását a koronavírus után. Ő és édesanyja is elkapták a vírust, és elvesztették a szaglásukat, ám az édesanyjának hamar visszatért, mivel kipróbált egy régi, családi praktikát. A hatását látva Kemar úgy döntött, ő is kipróbálja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez pedig nem más, mint a főtt narancs!

Fotó: TikTok

A módszer annyiból áll, hogy egy narancsot addig kell láng fölött melegíteni, amíg fekete nem lesz a héja. Ezután meg kell hámozni, össze kell keverni barna cukorral és szépen bekanalazva elfogyasztani.

Felvette videóra

A praktika Kemárnál is működött, így felvette videóra és megosztotta az emberekkel a trükköt a TikTok-on. Eddig már több, mint 4 millióan látták, és többen jelezték is kommentben, hogy bevált a praktika, visszanyerték a szaglásukat. A videót ITT tekintheti meg!

Az orvosok is tesztelték

A módszert orvosok is tesztelték: egy brit sebész, Karan Rajan reagált is rá, aki elmondta, hogy a főtt narancs egyfajta szaglószervi tréning is lehet az orrnak, ezért is működhet a koronavírus fertőzésen átesetteknél – írja a Buzzfed.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?