KÜLFÖLD

Brutális módon végezte ki néhány hetes ikerbabáit a horroranya

A kicsik nem hagyták aludni, ezért megölte őket.
  • Szerző: Ripost

Megrázó vallomást tett egy New York-i édesanya: bevallotta a rendőröknek, hogy borzalmas dolgokat tett ikergyermekeivel. Mindössze 46 napos volt a két gyermek, amikor a nő kegyetlen módon megölte őket, majd a holttestekkel élt négy napig a lakásában, míg unokatestvére nem hívta a rendőröket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

„Már nem akartam őket„ – mondta az ügyészek szerint a 23 éves Danezja Kilpatrick a rendőrségen. „Már halottak.”

Valósággal kivégezte az ikreket a horroranya

Az anya azt állította először, hogy mérget kevert a babák tejébe, hogy így próbáljon meg végezni velük, de a történet itt nem ért véget.

„A gyerekek nem hagytak aludni. Csak feladtam és abbahagytam, hogy törődjek velük, aztán megmérgeztem őket„ - vallott tettéről az anya, aki ezután az egyik gyermekét arccal lefelé betette a fürdőkádba, és addig folyatta rá a forró vizet, míg az abbahagyta a sírást örökre. A kislány holttestét rózsaszín takaróba tekerte, majd egy műanyag szatyorba tette, és a konyhai mosogató alá rejtette.

A kisfiút arccal lefelé fektette a kiságyába, majd kést nyomott a tarkójába. A holttestet egy takaróval takarta le – írja a CrimeOnline.

Napokig a holttestek mellett élt

Néhány napig a két holttest mellett élt a horroranya, míg unokatestvére meg nem látogatta, és észre nem vette, hogy valami nem stimmel.

„Egyből éreztem, hogy valami nincs rendben, nagyon rossz érzésem támadt” – mondta az unokatestvér. „Nem voltak babaruhák, cumisüvegek. Azt mondta, hogy a csecsemők az apjukkal vannak.„

A nyomozóknak viszont az anyuka elmondta, hogy nem ismeri a gyerekek édesapját, és egyedül kellett ellátnia őket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?