KÜLFÖLD

Ilyen vérprofin rendezte meg saját halálát, hogy megszabaduljon bántalmazó férjétől

Filmbe illő módon állította meg bántalmazó férjét a nő.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő módszerrel állította meg volt férjét a nő, a rendőrség abszolút partner volt ebben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alexander Krasavin és volt felesége között nagyon elmérgesedett a viszony. A férfi folyamatosan fenyegető üzenetekkel zaklatta exét Ninát. Olyannyira elmérgesedett köztük a viszony, hogy a férfi konkrétan azt az üzenetet küldte a nőnek, hogy meg fogja öletni, és nem tud ellene mit tenni.

Nina annyira megijedt a férfi fenyegetésétől, hogy azonnal a rendőrséghez fordult. A rendőrök komolyan vették a nő aggodalmát és egy elképesztő tervet eszeltek ki.

Profi filmes maszkmesterek segítségével megrendezték a nő halálát. Véres arc, elvágott torok és ehhez hasonló bűnjelekkel varázsolták halottá Ninát. A halottnak tettetett nőről készült képeket pedig a felbérelt bérgyilkos nevében elküldték a volt férjének.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ezután a férfi rögtön lebukott. Abszolút bevette az átverést és rögtön utalta volna a megbeszélt összeget a bérgyilkosnak. A rendőrök azonnal elfogták a férfit és letartóztatásba helyezték.

A nő az eset után így nyilatkozott:

„Először sokkolt a rendőrség ötlete, meglepődtem, hogy ilyen módszert találtak ki, de mindvégig hittem abban, hogy így végre megmenekülhetek Alextől. Mindent megtettem amire kértek, és nagyon hálás vagyok nekik, mert végre félelem nélkül, szabadon élhetek.„

A sikeres megmenekülésről a DailyStar számolt be.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?