KÜLFÖLD

Iszonyat: saját barátnője vágta el a torkát a fiatal nőnek

Sarah Ann Garrity több mint két liter vért veszített és összeesett a tüdeje, miután egy szórakozóhelyen megtámadta a saját barátnője és elvágta a torkát.
  • Szerző: Ripost

A két fiatal brit nő, Sarah Ann Garity és Sidney Cole is a hadsereg tagjai. Barátnők voltak a borzalmas eset előtt – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy mallorcai klubban voltak szórakozni, amikor összevesztek.

Balról: Sidney Cole és Sarah Garrity – barátnők voltak Fotó: Sarah Garrity Facebook oldala

A vita odáig fajult, hogy a 20 éves Sidney elvágta a 23 éves Sarah torkát egy üveggel. A fiatal lány több mint két liter vért veszített, és összeomlott a tüdeje. Végül az orvosok meg tudták menteni az életét, amit egy, a helyszínen lévő rögbijátékosnak köszönhetett, mert elszorította a nyakán a sebet.

Sarah Garrity Fotó: Facebook

Most pedig óriási botrány van az ügyből: Sarah ugyanis akkor nem tett feljelentést, de bocsánatkérést várt volna. Ez azonban nem következett be, sőt, Sidney egészen mostanáig a hadsereg kötelékében dolgozott tovább ugyanúgy, mintha mi sem történt volna. Sarah családja fel van háborodva.

„Amikor három hónappal később visszatért dolgozni, Cole még mindig a bázison volt. Sarah megkérdezte a főnökökét, hogy miért nem rúgták ki, mire csak annyi volt a válasz, hogy lépjen ő, ha akar„ – mesélte egy felháborodott rokon.

Mivel az eset Spanyolországban történt, egy ottani nyomozóbíró úgy döntött, hogy nem maradhat megtorlás nélkül az ügy, így Sarah Cole-nak bíróság elé kell állnia emberölési kísérlet miatt.

És ezeket olvastad már?