KÜLFÖLD

„Amikor megölte a családomat, az én életem is véget ért„ – elvesztette férjét és gyermekeit az ittas sofőr miatt Emma

Az asszony fájdalma nem enyhül: se éjjele, se nappala a történtek óta.
  • Szerző: Ripost

Ittas sofőr miatt szenvedett balesetet egy család. Az apuka és a két gyerek a helyszínen szörnyethalt, míg az anyuka túlélte a történteket, mivel ő éppen dolgozott, és nem tudott velük menni. Mint mondja: „összetört a szíve és semmi sem tudja már ezt helyrehozni„.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Összetört a szíve az asszonynak

Összetört a szíve az asszonynak / Fotó: Pixabay

A nő élete szerelme mellett gyermekei elvesztését is fel kell dolgoznia. Még kicsik voltak, Coby-Jay csak 15, Skylar pedig 12 éves volt, amikor a szerencsétlenség megtörtént. A Mirror úgy tudja, a családi kutyával indultak útnak, és a tanúk szerint mindhárman a levegőbe repültek a becsapódáskor. A kutya is elpusztult a balesetben.

A sofőrt elítélték, de a nő élete összetört

A sofőrt most 10 év és 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, de ennek a felénél feltételesen akár szabadlábra is helyezhetik.

„Egy napon ő kijön a börtönből, az élete pedig tovább fog folytatódni, de én soha nem fogok már kijönni ebből” – mondta az anyuka, Emma Flynn nyilatkozatában. „Nem látom, hogy javulna az életem. Abban a percben, amikor az autója volánja mögé ült és megölte a családomat, abban a pillanatban az én életem is véget ért. A szívem összetört és ezt már semmi sem hozhatja helyre.„

Azóta se éjjele, se nappala

Emma elmondta, hogy nem tud aludni, és enni is alig, ráadásul mindig fáradtnak érzi magát.

„Nem tudtam még, hogy amikor elváltam tőlük, akkor látom utoljára a családomat. Bármit megtennék, hogy visszahozzam őket.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?