KÜLFÖLD

Joe Biden egykori alelnök beleharapott feleségébe egy kampányrendezvényen

A demokrata párti politikus nem először bizonyítja, hogy valami nincs rendben a fejében.
címkék:

Joe Biden amerikai demokrata elnökjelölt-aspiráns múlt héten elindította “No Malarkey” nevű kampánykörútját, mely során a 77 éves politikus ellátogat azokba az tagállamokba, ahol elsőként tartják a jövőre esedékes előválasztásokat.

A társadalmi normákra gyakran fittyet hányó Biden első botrányára nem kellett sokat várni, ugyanis a 8 napon át tartó, 800 mérföld hosszú turné első állomásán, az Iowaban található Council Bluffs nevű városban beleharapott felesége kézfejébe egy nyilvános kampányrendezvényen.

Az egykori alelnök felesége, Jill Tracy Jacobs nagyjából 200 demokrata szavazó előtt épp arról beszélt, hogy férjének van a legnagyobb esélye megnyerni az előválasztásokat, amikor Biden odahajolt az erősen gesztikuláló nőhöz és megharapta a kézfejét.

A végtelenül bizarr esetről készült videón hallani, hogy a harapást követően Biden felesége erőltetett nevetésben tör ki. Az Egyesült Államok egykori second ladyje valószínűleg legalább olyan értetlenül állt a dolog ellőtt, mint minden normális ember...

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?