KÜLFÖLD

Kegyetlen támadásra készül Észak-Korea

Kim Dzsongun vérszomja nem ismer határokat: már nem éri be a nukleáris fegyverekkel, más fronton is támadna!
  • Szerző: Ripost

Bár a kommunista Észak-Korea még mindig nem hagyott fel a ballisztikus rakétakísérletekkel, a dél-koreai informátorok szerint már nem csak nukleáris téren fejlesztenek: a biológiai fegyverarzenáljukat is bővítik!

 

Nemzetközi szakértők is egyetértenek az informátorokkal, miszerint Észak-Koreának a szándéka és a képessége is megvan arra, hogy hatalmas mennyiségű biológiai fegyvert állítson elő. A kémek szerint Kim Dzsongunéknak 13 különböző típusú halálos szerük van, köztük himlőt és lépfenét terjesztő porok, amelyeket 10 napos felkészülés után bárhol, bármikor bevethetnek. Áldozataik száma pedig határtalan lenne...

Bár az országot egyre szigorúbb gazdasági szankciók sújtják, a jelentések szerint mégis képesek voltak olyan eszközöket beszerezni, amellyel tovább tudják fejleszteni biológiai fegyvertárukat. A szivárogtatók szerint az ország főleg anthrax terén áll jól, és Kim már többször is jelezte, hogy ha fenyegetve érzi magát, hajlandó bevetni a szert. Ha pedig ezzel együtt egy atomfegyvert is bevet, rettenetes pusztítással állhat szemben a világ!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?