KÜLFÖLD

Késes támadók borították vérbe a hétvégén Németországot

Rohamosan nő Németországban a késsel elkövetett bûncselekmények száma. Erre jó példa a múlt hétvége, amikor szinte egész Németországot vérbe borították. Az elkövetők között szép számmal vannak migránsok.
  • Szerző: WM

A legnagyobb példányszámban eladott német napilap, a Bild összegyűjtötte, hogy a hétvégén miként borult vérbe szinte egész Németország. A késes támadások között jócskán akadtak migrációs hátterű elkövetők.

  • Berlin: Az elsősorban törökök lakta Kreuzbergben 9 ember követni kezdett egy 26 éves férfit. A 9 fős banda diszkózás után ment neki az áldozatnak, akit a combján meg is szúrtak. Az elkövetők és a megszúrt férfi állampolgársága sem ismert, utóbbit kórházban kezelik.
  • Hannover: Két ismeretlen elkövető paprikasprével támadt egy 18 éves fiúra, majd le is szúrták. A tinédzser korú áldozatot életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani. A német rendőrség ebben az esetben sem közölte az elkövetők személy azonosságát.

  • Hamburg: A kikötőváros egyik pályaudvarán egy tunéziai gyökerekkel rendelkező migráns késsel támadt egy 36 éves honfitársára. A másik tunéziai is késsel védekezett, az eset végén mindketten megsérültek.
  • DusiburgSzombaton este a helyi villamoson megtámadtak egy sötét bőrű férfit, akit késsel fenyegettek, és le is köptek. A ismeretlen elkövetőt keresi a rendőrség, jelenleg is tanúk jelentkezését várják. 
  • BochumEgy 16 éves szír fiú leszúrta egyik 15 éves diáktársát egy tömegverekedés során. Az iskolájuk közelében történt eset áldozata súlyos sérüléseket szenvedett, az elkövető elmenekült.
  • Wiesbaden: Egy cigaretta lehetett annak a vitának a kiváltó oka, amely szintén késeléssel ért véget. A veszélyes környéknek számító fő pályaudvaron egy ismeretlen három embert szúrt meg, őket könnyebb sérülésekkel kellett kórházba szállítani.
  • Neumünster: A helyi menekültszállón tört ki migránsok között vita, amely során nem meglepő módon egy kés is előkerült. A dulakodás végén három, 19 és 26 év közötti ember szorult orvosi ellátásra. 
  • NordhornKét iraki és libanoni nagycsalád negyven tagja támadt egymásnak a német város egyik utcájában. A tömegverekedés során késsel, macsétákkal és baseball-ütőkkel estek egymásnak. A migránsokat csak a kiérkező rendőrök tudták szétválasztani. 
  • Hannover: Szombaton este három szír fiatal került összetűzésbe egy német párral. A vita során a legidősebb (17 éves) szír migráns kést kapott elő, amivel le is szúrta a 24 éves nőt., aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A legfiatalabb szír mindössze 13 éves volt, harmadik társuk alig múlt 14 éves. 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?