KÜLFÖLD

Kialakult Köln és München első no-go zónája!

A "félelem parkjában" akarta megerőszakolni áldozatát egy afgán fiú. A rendőrség figyelmeztető lövése miatt hagyta abba...
címkék:
  • Szerző: SZM

A kölni dómot vagy München nevezetességeit meglátogató és kedvelő magyar turisták számára egyáltalán nem jó hír, hogy ezen a
héten mindkét városból “no-go” zónák létrejöttét jelentették.

Kölnben eddig még nem volt olyan terület, ahova nem lett volna tanácsos a turistának betennie a lábát (leszámítva egy külvárosi részt), most azonban maguk a kölniek nyilvánították "no-go zónának" az Ebertplatz területét, az ott élő és garázdálkodó migráns fiatalok miatt.

Az elmúlt 9  hónapban a rendőrség

mintegy 3000 esetben járt a helyszínen és intézkedett, beleértve egy múlt szombaton egy 22 éves afrikai migráns által elkövetett gyilkosságot.

A kábítószerkereskedők azért szeretik a környéket, mert tele van alagutakkal és átjárókkal, ami
megkönnyíti, hogy elbújjanak a rendőrök elől – írta Breibart.com.

A helyi rendőrség most azt tervezi, hogy egy – Berlinben már kipróbált – “mobil rendőrállomást” fog létrehozni ezen a területen.

Münchenben pedig a “félelem parkjává vált” a híres botanikus kert – adta hírül tegnap a Bild alapján a Pestisracok.hu. Korábban a botanikus kertet a béke oázisaként emlegették a helyi polgárok,
de ennek most már vége.
A zöld területen az elmúlt időszakban több támadás is történt.

Legutóbb egy 18 éves afgán próbált megerőszakolni egy fiatal, 17 éves nőt.  Az afgánra figyelmeztető lövést kellett leadnia a rendőröknek, hogy abbahagyja az erőszakos nemi közösülés kísérletét áldozatával.

A kábítószeres esetek száma is jelentősen nőtt: míg 209 alkalommal intézkedtek 2015-ben a rendőrök, alig egy év múlva közel száz esettel nőtt a bűncselekmények száma.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?