KÜLFÖLD

Kisfiával a karjában került életveszélybe a kismama a szülészeten

Az elhagyott férj kegyetlen bosszút állt feleségén, mert nem tudta elfogadni az elutasítást.
  • Szerző: Ripost

A Törökországban élő asszony komoly döntésre szánta el magát, közölte férjével, hogy válni akar. Mindez nem sokkal azelőtt történt, hogy életet adott volna közös gyermeküknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi azonban nem tudta elfogadni a döntését és brutális bosszút eszelt ki. Ahmet Yirtici azelőtt elkezdett őrjöngeni, hogy Guldane megszült volna. Majd mikor az orvosok a kismama kezébe adták újszülött gyermekét, a férfi hirtelen kést rántott és rátámadt.

A doktorok Guldanet a szülészetről egyenesen az intenzív osztályra szállították, hogy ellássák többszörös szúrt sebét. Csakis a gyors szakszerű segítségnyújtásnak köszönhetően maradt életben az asszony – írja a Daily Star.

A tárgyalás során a volt férj egy csepp megbánást sem mutatott, amiért szülés után rátámadt gyermeke anyjára. Sőt Guldanet hibáztatta, amiért provokálta őt.

Az asszony ugyan nem tudott jelen lenni a tárgyaláson, hiszen súlyos sérüléseivel továbbra is kórházba kell maradni, de a hatóságnak elárulta: agresszivitása miatt akarja elhagyni a férfit. A bíróság 18 és fél év börtönbűntettesre ítélte Ahmet Yirticit.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?