KÜLFÖLD

„Mindenhol vér van” – 2 éves kisfia szeme láttára hunyt el az édesanya

Egyetlen hiba is elég volt, hogy bekövetkezzen a szörnyű tragédia. A rendőrség már le is zárta a nyomozást.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédia történt egy család életében, amit emberi hanyagság okozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egész azzal kezdődött, amikor a fiatal anyuka egy Zoom-híváson vett rész kollégáival. Ez idő alatt párja, a 22 éves Veondre Avery a házban tevékenykedett, miközben kétéves kisfiuk unalmában egyedül játszott.

képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A gyermek nem sokkal később Mancs Őrjáratos hátizsákjában egy pisztolyt talált. Valószínűleg a kisfiú új játéknak hitte a csőre töltött fegyvert, és mivel szerette volna felhívni magára anyukája figyelmét, megcélozta és lelőtte.

A lőfegyver azonban és a golyó is valódi volt, ami anyukája fejét találta el. A nő kollégái hallották a lövést, majd riasztották a házhoz a floridai rendőrséget.

„Hangos dörrenést hallottunk, majd hátradőlt, és csak vért láttunk ömleni az arcából” – mondta a történtek hatása alatt a 21 éves Shamaya Lyn, aki szintén részt vett a Zoom hívásban.

A nő elmondása szerint a hívás hátterében látták a 2 éves kisfiút, de akkor még nem tudták, hogy ő volt az, aki meghúzta a ravaszt, és fejbe lőtte az édesanyját – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

Pillanatokkal később maga Avery hívta a 911-et, és azt mondta a diszpécsereknek, hogy siessenek, mert „mindenhol vér van”. Az életmentők, azonban már semmit sem tehettek az édesanyáért.

A rendőrség nem sokkal később letartóztatta az apát, gondatlanságból elkövetett emberölés és lőfegyver nem biztonságos tárolásának vádjával előzetes letartóztatásba helyezték.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?