KÜLFÖLD

Belefulladt a 3 éves autista kisfiú a medencébe, a nagymamája talált rá

Elég volt egy óvatlan pillanat és megtörtént a tragédia. A nagymama hiába futott versenyt az idővel, nem tudta időben megtalálni unokáját.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt egy texasi otthonban. A mindössze hároméves Dillan Walkerre a nagymamája vigyázott, ám egy óvatlan pillanatban szem elől tévesztette. A gyermek kint játszott az erkélyen, egy teraszos területen a földszinten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Még a nagyszülő mindent tűvé tett az autista gyermek után, az bejutott a medence területére és beleesett a vízbe.

A nagymamája nem tudta megmenteni

Körülbelül húsz-harminc perc telt el, mire a nagyi végre rátalált Dillanra, ám akkor már késő volt. Az idős hölgy egyszer csak azt vette észre, hogy buborékok vannak a medence vizében. A kisgyermek nem reagált semmire, a mentősök ugyan kórházba szállították, de már csak a halál beálltát állapíthatták meg.

Bébiszittere, Kendrick Jackson megerősítette, hogy a hároméves gyermek autista volt. A nyomozóknak a nagymama – aki a fiúra és egy másik gyerekre vigyázott – azt mondta, hogy a medence hátsó fakapuja zárva volt, de később nyitva találta – írja a The Sun.

„Nem vagyunk biztosak benne, hogy a kapu nyitva volt-e vagy a gyermek nyitott ki. Ezt a tényezőt még mindig vizsgálunk” – árulta el a nyomozásban részt vevő rendőr.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?