KÜLFÖLD

Egy kisfiú sikolya visszhangzott az utcán: vérbe fagyva talált rá kishúgára

A szomszédok szemtanúi voltak, ahogy üldözte fiát egy őrjöngő nő. Hátborzongató mivel magyarázta kegyetlenségét az anya.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történ Minnesotában a Lake View Alcove 400-as tömbjénél szerdán. Egy kisfiú halálra rémült sikolya ébresztette fel a szomszédokat, akik így szemtanúi lehetek, ahogy egy nő kergeti egy fémhengerrel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szomszédok a kisfiú megpróbáltatásait látva, azonnal riasztották a rendőrséget. Bár akkor még csak nem is sejthették, hogy az anya milyen szörnyűségeket követett el.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A kisfiút végül 5 vagy 6 év körüli vértócsában fekvő kishúga fölé borulva találták meg. A nő pedig a falnap támaszkodott és csak meredten bámult maga elé.

A két kisgyermeket perceken belül kórházba szállították. A kisfiú testét számtalan zúzódás borította, és a karja is eltört, de túlélte. Kishúga azonban kritikus állapotba került, az orvosok pedig nem adtak sok esélyt a túlélésére. Nagyon nehezen vesz levegőt, kiterjedt zúzódásai vannak, agyvérzést kapott, megrepedt a mája és bordatörést is szenvedett.

Sadiyo Ibrahim Mohamed (31) lakásában egy másik, 3 év körüli kisgyermeket is találtak sértetlenül.

A nő azzal magyarázta, hogy brutálisan megverte fiát és lányát, hogy éppen mentális problémákkal küzdött. Úgy gondolta, megszállta őket egy démon vagy maga az ördög. Kihallgatása során ragaszkodott ahhoz, hogy bipoláris zavarban szenved, és nem szedte a gyógyszereit.

Mohamed fia azt mondta a nyomozóknak, hogy az anyja kirúgta őt a házból, majd minden ok nélkül megtámadta a kérdéses éjszakán. Állítólag nem tudja, miért volt ennyire dühös az anyja, de a múltban máskor is megütötte őt.

Mohamedet letartóztatták, gyilkossági kísérlettel és testi sértéssel vádolják – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?