KÜLFÖLD

Legrosszabb rémálma vált valóra: angyalarcú lányához riasztották a tűzoltó édesapát

A helyszínre riasztott tűzoltók között volt annak a fiatalnak az édesapja, aki életét vesztette a balesetben. A családot maga alá temeti a gyász.
  • Szerző: Ripost

Brutális tömegbalesethez riasztották a walesi Pembrokeshire tűzoltókat. A segélyhívás szerint három kocsi szaladt egymásba, és a műszaki mentéshez szükség volt a lánglovagok közreműködésére is.

A helyszínre riasztott egységek között volt Adrian Smith (47) is, aki akkor még nem sejtette, hogy a szokásosnál is nagyobb megpróbáltatás éri majd. A tűzoltó édesapa ugyanis saját elhunyt gyönyörű lányát fedezte fel az egyik autó roncsaiba.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Adrian pillanatok alatt összetört, de még végig kellett néznie, ahogy lánya, Ella holttestét kiemelik a járműből.

Ella (21) a pembrokeshire-i Broad Haven strandján élvezte a meleg időt a barátjával, és már hazafelé tartottak, amikor az ütközés bekövetkezett. A rendőrség megerősítette, hogy Ella meghalt a balesetben, három másik személy pedig súlyosan megsérült.

A család egyik barátja azt mondta: „Adrian számára teljes rémálom lehetett, amikor rájött, hogy a saját lánya az áldozat. Ella kedves kislány volt, ők egy kedves család, mindenki sokkos állapotban van és teljesen összetört.”

Ella ápolónő gyakornokként dolgozott a közeli Amblestonban lévő Parc Y Llyn ápoló és lakóotthonban. A tűzoltó édesapa, Ella édesanyja, Maria és a testvérei azt mondták, lesújtotta őket a tragédia. Jelenleg a rendőrség munkatársai vigyáznak a testi és lelki épségükre – írja a News Break.

A tűzoltó édesapa fájdalmát a világgal is megosztotta. Közösségi oldalán egy családi fényképet posztolt, és a következő szívszorító sorokat írta hozzá:

„Teljesen összetörtünk szeretett Ellánk elvesztése miatt. Szerető és gondoskodó lány, nővér és unoka volt. Gyönyörű kislány, aki mindannyiunknak hiányozni fog.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?