Létrehozva: 2021.08.13.

Kiszivárgott egy pornóvideó Joe Biden fiáról, orosz drogdílerek zsarolhatják

A szabad világ legbefolyásosabb politikusának fia egyre mélyebbre süllyed. Egészen döbbenetes, mi derült ki most az 51 éves Hunter Bidenről.

Magyar idő szerint szerda késő éjjel a Daily Mail internetes kiadásán egy exkluzív oknyomozó cikk jelent meg Joe Biden amerikai elnök fiáról. A terjedelmes írás központi eleme egy közel 4 perc hosszú pornóvideó, melyen Hunter Biden arról beszél egy feltűnően fiatal prostituáltnak, hogy egy hetekig tartó Las Vegas-i drogmaraton után lényegében kómába esett, majd orosz drogdílerek ellopták tőle a laptopját, ami tele volt róla készült, szaftos pornóvideókkal, melyekkel valószínűleg megpróbálják majd megzsarolni.

A kokainbirtoklás vádjával már többször elítélt Hunter Bidenről nem először jelennek meg 18 karikás tartalmak az interneten. Az utóbbi időben „festőművészként” tevékenykedő aranyifjú kicsapongó élete először a 2020-as amerikai elnökválasztási kampány hajrájában sokkolta az amerikai közvéleményt, miután pornóvideókat és fotókat publikált róla egy angol nyelvű kínai hírportál.

A csaknem 10 hónapja megjelent explicit felvételek az elnök fiának laptopjáról származtak, amit még 2019 tavaszán adott le javításra, de a gépen annyira sok bűncselekményre utaló levelet, fotót, videót és dokumentumot találtak, hogy a szerviz egyik munkatárs riasztotta a Szövetségi Nyomozó Irodát (FBI). A számítógép hatósági lefoglalása előtt azonban váratlan fordulat történt: valaki sokszorosította a kompromittáló fájlokat, majd átadta azokat több konzervatív amerikai hírportálnak. Ezek a médiumok később csak és kizárólag a Joe és Hunter Biden korrupciós ügyeit bizonyító e-maileket hozták nyilvánosságra, a pornográf tartalmak publikálását viszont kategorikusan megtagadták Hunter személyiségi jogaira hivatkozva. A kínaiak viszont már nem finomkodtak ennyire...

Hunter Biden és édesapja, Joe Biden.

Csaknem 10 hónap telt el Hunter Biden pornóbotránya óta, aki joggal érezhette, hogy végre a feledés homojába veszett a dolog. Pechére azonban a Daily Mail most nyilvánosságra hozott egy videót, amin az látható, ahogy az elnöki csemete arról mesél egy prostituáltnak anyaszült meztelenül, hogyan lopták el a pornóval teli számítógépét orosz kábítószer kereskedők.

„Videók vannak náluk arról, ahogy ezt csinálom. Olyan videók, melyeken őrült módjára szexelek”

– fogalmazott Hunter, aki azt is elmesélte, hogy az eset még 2019 nyarán történt, amikor heteken keresztül kokainozott Las Vegasban, ahol napi 10 ezer dollár költött. A drogmaraton végén pedig annyira rosszul lett, hogy elájult egy luxusszálloda medencéjébe, és amíg önkívületi állapotban volt, orosz drogdílerek lenyúlták a gépét, amiről azóta sem tud semmit, ezért attól fél, hogy a jövőben megzsarolhatják.

Hunter Biden pornóvideójának egy részlete. (Ha mindenképp meg szeretnéd nézni az elnök fiáról készült 18 karikás felvételt, akkor azt erre a , a Daily Mail oldalán megteheted.)

A Hunter Bidenről kiszivárgott pornófelvételről a konzervatív angolszász lapok döntő többsége címlapon számolt be. Nem úgy a demokrata párttal szimpatizáló orgánumok – köztük a CNN, a New York Times, a Washington Post stb –, melyek egyelőre mélyen hallgatnak a történtekről.

Fontos megemlíteni, hogy az elnök fiának korábbi pornóbotránya során, azaz a 2020-as amerikai elnökválasztási kampány hajrájában a nagy közösségi oldalak (Twitter, Facebook) blokkolták azokat a cikkeket, melyek a Hunter Biden szervizben felejtett számítógépén talált levelekről és fájlokról szóltak. Tették mindezt arra hivatkozva, hogy illegálisan megszerzett információkat nem áll módjukban tovább közölni.

Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója egy későbbi szenátusi meghallgatásán azt mondta, hogy ezeknek az információknak a letiltása „helytelen cselekedet volt”, tehát a Hunter mostani botrányáról szóló írásokat vélhetően hagyni fogják szabadon terjedni, már csak azért is, mert jelen helyzetben nem dönthet el választásokat egy ilyen ügy.

Ez is érdekelhet

origo.hu

80 évvel ezelőtti kép került elő Terence Hillről

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

borsonline.hu

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

hirtv.hu

Donáth Anna: „Büszkén vállalom, hogy az Orbán-kormánnyal szembeni jogállamisági eljárások egyik kezdeményezője a Momentum"

ripost.hu

Fontos bejelentést tett Csuti, fotóval mutatta meg

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

ripost.hu

"Visszaeső bűnöző vagyok" - szabálysértést követett el a Házasság első látásra Petrája

ripost.hu

Hivatalos: megvan, mikor nyit pontosan a budapesti Primark

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Zelenszkij elleni merényletre készült egy lengyel férfi

KÜLFÖLD

Orbán Viktor után a lengyel elnököt fogadta magánrezidenciáján Donald Trump

KÜLFÖLD

Borzasztó tragédia: a 10 éves kisfiú arra ébredt, hogy az apja megölte az összes családtagját

KÜLFÖLD

Háború és migráció: erősen jobbra tolódott a német fiatalság