KÜLFÖLD

Kitört a botrány: pengét rejtettek a rendőr szendvicsébe

A rendőrség azt gyanítja, szándékosan tették a pengét az ételbe.
  • Szerző: Ripost

A New York-i rendőrség vezetője, Dermot Shea a Twitteren posztolt egy képet, amelyen egy szendvics és egy penge látható. Shea a leírásban azt írja, hogy nem fogják hagyni, hogy ilyen módon veszélyeztessék a járőröket.

A rendőrkapitány ezzel arra utalt, hogy azt gyanítják, valaki szándékosan próbálta megsebesíteni az egyik rendőrt úgy, hogy a szendvicsbe egy pengét rejtett.

Az ételt az egyik járőr vásárolta magának Queensben, a penge pedig csúnyán meg is vágta a szája belső részét. Szerencsére nagyobb baj nem történt, de az eset hatalmas felháborodást keltett.

Bár a kapitány pontosan nem nevezte meg a helyet, de tudni lehet, hogy a szendvicset a Bon Appetit nevű étteremben vették. A pletyka olyan gyorsan terjedni kezdett, hogy az étkezdeként és élelmiszerboltként is működő Bon Appetit kiadott egy nyilatkozatot, amelyben sajnálatosnak nevezik az incidenst és elnézést kérnek, amiért az egyik alkalmazottuk ilyen súlyos hibát vétett.

A Bon Appetit továbbá felajánlotta, hogy a rendőrség rendelkezésére bocsájtják az összes biztonsági kamera felvételét, hogy kiderülhessen, mi történt a kérdéses délutánon.

A New York-i rendőrfőnök ezután érdekes nyilatkozatot adott ki. Shea közleménye szerint lezártnak tekintik az ügyet, ugyanis bebizonyosodott, hogy véletlenről van szó és nem szándékosságról. Arról aztán nem szól a szöveg, hogy miként jutottak erre a megállapításra, de annyi bizonyos, hogy megszüntették az étterem ellen indított nyomozást.

És ezeket olvastad már?