KÜLFÖLD

Kommandósok fékezték meg a macsétával rendőrökre támadó migránst

Előbb a barátnőjét bántalmazta, majd a rendőrökre támadt macsétával egy fiatal tunéziai migráns Németországban. A bevándorlóért végül állig felfegyverzett zsaruk jöttek.
  • Szerző: WM

Egy drezdai társasház lakói előbb arra lettek figyelmesek, hogy az egyik lakásban valaki sikoltozik, majd egy fiatal nő szaladt ki az utcára segítségért. A szomszédok azonnal riasztották a rendőrséget. Pár percen belül egy járőrautó ért a társasházhoz, ami a lakásban lévő migránst nagyon felbosszantotta. Miután a 18 éves áldozat elmesélte, hogy a barátja megverte, a rendőrök megpróbáltak bejutni a bevándorló otthonába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 22 éves tunéziai fiatal azonban egy bozótvágót kapott elő, amivel azonnal rátámadt az egyenruhásokra. A járőrök erősítést kértek, nem sokkal később állig felfegyverzett kommandósok lepték el a drezdai utcát.

A migránst ez sem érdekelte különösebben, a kommandósokat úgy próbálta megállítani, hogy bútorokat dobált feléjük. Amikor a fegyveresek már a lakás ajtaján dörömböltek, az elkövető az erkélyen keresztül próbált megszökni az első emeleti lakásból. Az akciófilmekbe illő jelenetnek akkor lett vége, amikor a kommandósok egy ablakon keresztül behúzták a bevándorlót a lakásba. A tunéziai ellen hivatalos személy elleni erőszak kísérlete, testi sértés és rendzavarás miatt indítottak eljárást. Tettéért feltehetően több év börtönt is kaphat, aminek letöltése végén az országból is kitoloncolhatják.

És ezeket olvastad már?