KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: Ráborult a komód és meghalt egy 14 hónapos kislány

Az édesanya és édesapa ugyanazt állította a rendőrségnek a gyermek halála kapcsán. Ám a nyomozóknak gyanús lett a tragédia.
  • Szerző: Ripost

Már órák óta halott volt a 14 hónapos kislány, mire 20 éves édesanyja segítséget hívott a segélyhívón. Megmagyarázhatatlan tragédia történt a South Hill-i lakásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elsőként a tűzoltókat értesítette az ideges édesanya, akinek az elmondása szerint, ráborult a komód a kislányára. A lánglovagok már élettelenül találták a csecsemőt, aki addigra merev volt és teljesen kihűlt.

halott csecsemő kamra

Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

Az anya állítólag azt mondta a hatóságoknak, hogy előző nap délután 5-kor elment dolgozni, a lányát és egy 3 éves gyermeket pedig a 25 éves apjukkal hagyta.

Másnap hajnali fél háromkor ért haza, de lefekvés előtt nem nézte meg a gyerekeket. Déltájban ébredt, amikor megetette a kicsiket, majd egy órával később már holtan találta a matracon fekve kislányát.

A lakásban egyébként áldatlan állapotok uralkodtak. Minden nagyon piszkos volt és a gyerekek csak pelenkát viseltek. Ezután rendőrök érkeztek a házhoz, akik egy matracot találtak a nappaliban a földön, egy másikat pedig a komód mellé támasztva. A ruhásszekrény a lábain állt, de néhány fiókja nyitva volt. Az eset gyanús lett a számukra, ezért a kisbaba holttestét szakértőre bízták.

A halottkém jelentése szerint az elhunyt kisgyermeknek mély vágás volt a tarkóján. Valamint számos, a gyógyulás különböző stádiumában lévő zúzódás borította a testét. A halál pontos oka egyelőre ismeretlen, így az sem biztos, hogy a komód nyomta agyon a kisbabát.

A nyomozók házkutatási parancsot nyújtottak be, amely az otthonon belül több tárgy vizsgálatát kéri. Azt egyelőre nem tudni, hogy az elhunyt gyermek hogyan szenvedett zúzódást a fején.

A Crime Online információi szerint még senkit nem tartóztattak le a kislány halála kapcsán. A házban élő 3 éves gyermeket a hatóságok vették gondozásba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?