KÜLFÖLD

Kórházba szállították Maddie feltételezett gyilkosát, ez történt vele

Durván lesérült Christian Brueckner, így nem kérvényezhette szabadlábra helyezését.
  • Szerző: Ripost

Hosszú idő után, először kellett volna a nyilvánosság elé állnia Christian Bruecknernek, aki azonban egy sérülés miatt ezt elhalasztotta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 43 éves férfinak a német bírák előtt kellett volna megjelennie, hogy feltételes szabadlábra bocsátását kérje, egy kábítószer-ügy kapcsán, amiben érintett. Emiatt van jelenleg 21 hónapig börtönben. Január 6-án lehetne leghamarabb szabadon bocsátani, mivel addigra letöltené a büntetés kétharmadát.

A gyanúsítottat a kieli német börtönből 300 km-re eső braunschweig-i tárgyalóterembe szállították át. Mivel több mint egy órával korábban érkezett, hogy ügyét tárgyalni kezdték volna, egy cellában tartották fogva, ahol megsérült – írja a Mirror.

Védőügyvédje szerint a tisztviselők bántalmazták, ám a bíróság kitart az állítása mellett, miszerint a cellájánál várakozva szenvedett balesetet. A Madeleine McCann ügy legfőbb gyanúsítottja állítólag két bordáját is eltörte az incidens során.

A szemtanúk beszámolója szerint a bejáratnál lévő börtönőr azzal üdvözölte az orvosokat: „Valaki garázdálkodott odabent.” Később Brueckner védőügyvédjét, Friedrich Fuelschert hallották, amint a börtönőrökkel hangosan vitatkozott az esetről.

És ezeket olvastad már?